Helyi közélet

2007.12.06. 11:12

Az ötödik nyertes: Száraz Dénes

<p>Miskolc - Száraz Dénes (18) taktaharkányi olvasónk lett az ötödik nyertese a Borsod Online Adventi nyereményjátékának: nyereménye egy Mp3-as lejátszó. Nagyon örült neki, mert épp elromlott a régi.</p>

Száraz Dénes (18) taktaharkányi olvasónk lett az ötödik nyertese a Borsod Online  Adventi nyereményjátékának: nyereménye egy Mp3-as lejátszó.
- Nagyon örültem neki, mert épp elromlott a régi - mondta Dénes, aki hallhatóan épp úton lehetett Miskolc felé, ahol tanul. Bizonnyal jól jön neki az ajándék a vonatozások idején.

Nyertesünk még tanuló, a Szemere Bertalan Szakközépiskolába jár, rendszerinformatikusnak készül. Elmondta, otthon egy éve van internetes elérhetősége, de a www.boon.hu -t már korábban is felfedezte, az iskolában.
- Nem mondhatom, hogy naponta nézegetem, de néhány naponként meglátogatom, hogy a helyi híreket, érdekességeket átfussam. Most viszont az adventi játék kedvéért minden nap rákattintok, inkább az iskolában, mert otthon főként beszélgetésre használom az internetet.

Nem is hagy fel vele, hiszen december 24-ig még sok lehetősége van a nyerésre.
Dénes édesanyja is internetező, ő is rá szokott menni a Boonra, noha az Északnak is előfizetője a család. Dénesnek feltűnt a Borsod Online arculatváltása, az újabb jobban tetszik neki, de hogy miért, nem tudja megindokolni. ,,Egyszerűen: jobb, mint a régi."

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában