Helyi közélet

2007.11.19. 10:28

A Borsod Online újratöltve

<p>Új külsővel várja látogatóit a Borsod Online: áttekinthetőség, jobb navigáció. <BR />A Borsod Online látogatói november 6-tól egy megújult külsejű portállal, új designnal találkozhattak.&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.Havariagejza/megujult-a-boon.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az Inform Média Kft. portálcsaládja – a Magyar Online, Borsod OnlineHajdú Online és a Szabolcs Online – ugyanis tömegmédiummá vált, és koncepciójuk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsanak az internetezőknek. A szerkesztőség a legaktuálisabb megyei, magyarországi és világhírek mellett a szolgáltatásokra és a szórakozási lehetőségekre fekteti a hangsúlyt – hangzott el az új designt bemutató sajtótájékoztatón. Kiss László, lapunk és a Borsod Online főszerkesztője elmondta azt is: a BOON  designváltásánál nagy szerepet játszott az áttekinthetőség megkönnyítése, így az új külső ésszerűbb navigációt jelent a látogatók számára.

"Még tartalmasabb,

még színesebb""A legszembetűnőbb változás a BOON-ra kattintva, hogy még

több, színesebb hírek köszönnek vissza az olvasókra. A blog-szerű

elrendezésből adódóan tanácsoljuk, hogy nyugodtan merjenek a kezdőoldalon

lefelé görgetni. A sok újdonság közül az egyik, hogy látogatóink rátalálhatnak

az adott, nap, hét illetve hónap legolvasottabb híreire. Az aloldalak tartalma

is bővült és folyamatosan bővülni is fog fotósorozatokkal, videókkal. Arculatváltásunkhoz

kapcsolódik, hogy száguldó riportereink minden nap a megye több helyszínéről

- képi és hanganyag formájában - első kézből tudósítanak, melyek előzeteseit

már kora délelőtt megtekinthetnek olvasóink a Borsod Online-on. A dizájnváltással

kapcsolatban rengeteg visszajelzést kaptunk olvasóinktól, melyeket a jövőben

is szívesen várunk, hiszen a célunk továbbra is, hogy olvasóbarát maradjon

portálunk." - mondta Homoky György online-szerkesztő.

Egyedülálló

A főszerkesztő beszélt arról is, hogy a BOON  arculatváltásánál olyan megoldást keresett, és talált is a cég, amely hazánkban egyedülálló. A rendszeres látogatóknak feltűnik majd, hogy eltűnt a honlapon a blokkosítás, a hírek egymás után peregnek, és sokkal nagyobb képek teszik még színesebbé az oldalt.
Naponta mintegy 70 ezren olvassák a portáljaink percenként frissülő híreit – ismertette az adatokat Kocsis Norbert, a Borsod Online kereső-optimalizálásáért és technikai ügyekért felelős munkatársa. Hozzátette: a webaudit mérése alapján augusztusban több mint 3 millió alkalommal látogatták meg portáljainkat, és a főoldalt 5 milliószor töltötték le.

A jövőben több újítást is terveznek az online munkatársai – mondta Kocsis Norbert –, ilyen például, hogy a látogatóknak egyre több hírt igyekeznek majd bemutatni, immáron nem csak fotósorozatokkal, hanem hírvideókkal is. Valamint – folytatta – a látogatók maguk is tölthetnek fel mozgóképet a portálra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában