Helyi közélet

2007.11.23. 14:55

A barikád oldalairól beszéltek

<p>Politikusok és politológusok, újságírók és médiaszakértők előadásai tartottak számot élénk hallgatói érdeklődésre pénteken a Miskolci Egyetem rendezvényén, amely az Országos Politikai Kommunikációs Konferencia nevet viselte. <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/forum.png" width="13" border="0" />&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-politika-es-media-konferencia_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Politikusok és politológusok, újságírók és médiaszakértők előadásai tartottak számot élénk hallgatói érdeklődésre pénteken a Miskolci Egyetem rendezvényén, amely az Országos Politikai Kommunikációs Konferencia nevet viselte, e nemben tavaly után másodszor.
Kubatov Gábor,Szabados krisztián, Wermer András, Révész Máriusz - csak néhány a meghívottak közül, akiknek neve bármely újságolvasó számára ismerős lehet.
- Azzal a koncepcióval jöttem az egyetemre dolgozni, hogy szükség van a politikai kommunikáció oktatására - ismertette érdeklődésünkre Simon János, az ME Politikatudományi Intézetének vezetője. - Pécstől Sopronig jönnek a hallgatók erre a hiánypótló képzésre. A tavalyi konferenciából szeretnénk hagyományt teremteni. A téma: média és politikai kapcsolata. Ebben a „szakadékos” világban lehetőséget teremtünk, hogy a „barrikád” ellentétes oldalán állók véleményt cseréljenek. Egy évvel ezelőtt a tévéostromos eszmecsere volt nagy siker, ki-ki elmondta a maga verzióját, a közönség meg eldönthette, melyiknek mennyire hisz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában