Vadászok

2024.06.25. 08:00

Rendőrök Sárospatakon és Lillafüreden

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt héten 24 helyszínen toboroztak határvadászokat a rendőrök.

Határvadászok

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2024. június 17-e és június 23-a között, összesen 24 helyszínen toboroztak. A rendőrök az év 25. hetében többek között a Sárospatakon a Munkaügyi Központban, és Miskolc-Lillafüreden adtak tájékoztatást az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, illetve az illetményről is.

Az érdeklődőknek jelentkezési egységcsomagot nyújtottak át a rendőrök.

A képzéssel kapcsolatban online ITT informálódhat.

A  Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Borsod-Abaúj Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye bármelyik rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársához, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában