Nem viccelt

2024.03.20. 09:57

Földig verte vendégét a pultosnő Kazincbarcikán

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt, aki egy presszó pultosaként felháborodott azon, hogy az ittas nő vendég kiborította a sört, összetörte a poharat, ezért dühében brutálisan megverte.

Boon.hu

Fotó: Shutterstock

A vádirat szerint a nő vádlott 2023. szeptember elején dél körüli időben munkahelyén egy kazincbarcikai sörözőben pultosként dolgozott. Az egyik nő vendég ittassága miatt a teraszon véletlenül kiborította a sörét, a pohár leesett az asztalról és összetört.

Tenyérrel, majd ököllel

A vádlott ezen feldühödve odament a nőhöz, trágár módon szidalmazta és meglökte, a nő a lökés erejétől földre esett, a háton fekvő sértett fejét ekkor a vádlott előbb tenyérrel ütötte, majd mintegy hat alkalommal ököllel mindaddig ütlegelte, amíg látható sérüléseket okozott neki. Ekkor otthagyta, visszaindult a sörözőbe.

Másodszor is neki esett

A sértett viszont felállt a földről, indulatában szidalmakat kiabált a vádlott után, aki erre visszajött, ismét a földre lökte a nőt és újból többször a fején megütötte. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben pénzbüntetés kiszabását indítványozta, tájékoztatta portálunkat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában