Hívatlan látogató

2024.02.20. 15:12

Eltévedt, gondolta ott alszik az első nyitva talált házban az ittas férfi

Az encsi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy magánlaksértésen tetten ért férfit.

Magánlaksértés miatt folytat nyomozást az Encsi Rendőrkapitányság egy 27 éves alsóvadászi férfival szemben. Az elkövető 2023. február 17-én este bement egy léhi családi ház nyitott ajtaján. Amikor a tulajdonos ezt észlelte, többször is fel kellett szólítania a hívatlan látogatót, hogy hagyja el az ingatlant, aminek a férfi végül eleget tett. Kis idő elteltével azonban visszatért, és a lakás egyik redőnyét, illetve ablakát akarta befeszíteni, de ekkor már az értesített és kiérkező rendőrök elfogták, illetve előállították az encsi kapitányságra.

A férfi gyanúsítotti kihallgatása során elmondta, hogy Rásonysápberencsre szeretett volna menni az egyik barátnőjéhez, de eltévedt, és Léhen kötött ki, így jutott el az általa ismeretlen sértett házához. Mivel ittas volt, gondolta, ott alszik, de a tulajdonos nem engedte meg neki, ennek ellenére megpróbált ott maradni, és az ablakon ismét bejutni - olvasható a rendőrség közleményében

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában