Police

2023.10.06. 15:00

Rendőrök jelentek meg a mezőkövesdi és a bogácsi fürdőben

Borsodban az elmúlt napokban 27 helyszínen jelentek meg a rendőrök.

Boon.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2023. szeptember 25-e és október 1-je között, összesen 27 helyszínen toboroztak. Az év 39. hetében többek között a Mezőkövesdi és a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőkben adtak tájékoztatást az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, illetve az illetményről is. 

Az érdeklődőknek jelentkezési egységcsomagot nyújtottak át a rendőrök.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: 

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Borsod-Abaúj Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában