Rendőrségi hírösszefoglaló

2023.08.21. 08:19

Hihetetlen, mennyien vezettek ittasan augusztus 20-án

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből.

Fotó: Fehér Gábor

Az Encsi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2023. augusztus 20-án engedély nélküli vezetés, illetve garázdaság szabálysértés elkövetése miatt egy-egy személlyel szemben indított eljárást.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi és az encsi járőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök összesen 14 főt fogtak el és 12 személyt állítottak elő, míg a közúti forgalomból nyolc ittas járművezetőt szűrtek ki, mielőtt még balesetet okoztak volna.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában