Garázda szállóvendég

2023.07.05. 10:30

Pofont kapott a férjtől a recepciós, mert segíteni akart az ájult feleségen

Miközben a mentők a feleségét ápolták, a férfi a kiérkező rendőröket is hangosan becsmérelte.

Boon.hu

A vendég pofon vágta a segíteni akaró recepcióst (illusztráció)

Fotó: Anton Dios

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen garázdaság és becsületsértés vétsége miatt. A vádirat szerint a férfi 2022. október végén feleségével egy éjszakára szobát foglalt egy borsodi településen lévő hotelben. 

Az esti órákban a hotel bárjában alkoholt fogyasztottak, lerészegedtek és hangosan veszekedni kezdtek. Mivel már nem szolgálták ki őket, elindultak az emeleti szinten lévő szobájukba. A folyosón haladva, tovább kiabáltak egymással, ezért a recepciós utánuk ment. A szoba szintre érve azt tapasztalta, hogy a nő eszméletlenül fekszik a padlón és a férj próbálta élesztgetni. 

A recepciós segítőleg odament hozzájuk és felültette a nőt, mire a férfi pofon vágta és közölte vele, ne nyúljon a feleségéhez.

A szállodai személyzet mentőt hívott és értesítette a rendőrséget. Az intézkedő rendőröket a vádlott becsmérlő kijelentésekkel sértegette még akkor is, amikor a feleségét a mentőápolók a mentőautóhoz kísérték.  

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben pénzbüntetést indítványozott.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában