Az elmúlt 72 órában történt

2023.07.10. 11:16

Családon belüli erőszak, tiltott prostitúció Borsod utcáin

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből.

Forrás: police.hu

A vármegye rendőri szervei 2023. július 7-e és július 9-e között garázdaság, tiltott prostitúció, engedély nélküli vezetés, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt összesen kilenc főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott személyeket hetvenkét órán belül állítják bíróság elé.

A miskolci és az encsi rendőrök egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el, és vettek őrizetbe.

A Kazincbarcikai, az Ózdi és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egyenruhásai hozzátartozók közötti erőszak miatt összesen három esetben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.

Az említett ügyeken túl a borsodi járőrök a közúti ellenőrzések során huszonegy ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

Rengeteg baleset Borsodban

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt három napban hét személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés harminckilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában