Lezárt ügy

2023.03.21. 17:25

Fényes nappal fosztott ki egy autót Miskolcon

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy tolvajjal szemben folytatott.

Fotó: Bujdos Tibor

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 43 éves helyi nővel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2023. január 24-én a déli órákban Miskolcon, a Petőfi Sándor utcában leparkolt nyitva hagyott ajtójú autóból ellopott egy kistáskát. A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt. A tolvaj gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - adta hírül a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Miskolci Rendőrkapitányság az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a közterületen leparkolt járműveiket ne hagyják nyitva, abban látható helyen értékeket ne tároljanak, és kiváltképp ne hagyják az indítókulcsot a kocsiban! Érdemes az ingatlanok udvarán leparkolt gépjárműveket is lezárni! Az autótulajdonosok lehetőség szerint ne tároljanak nagyobb értékeket, készpénzt a járművekben. Látható helyen se hagyjanak semmit, hiszen azok lehetőséget kínálhatnak az elkövetőknek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában