Elhajtott

2022.12.09. 15:00

Két nap alatt elkapták az ózdi cserbenhagyót

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a gépkocsivezetőt, aki autójával elsodort egy gyalogost, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

ÉM

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított Ózdon, a Bolyki főúton december 4-én 17 óra után autójával a zebrán - a figyelmetlensége miatt - fellökött egy szabályosan áthaladó gyalogost.  

A férfi megállás, valamint az adatainak a hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről, és a tőle elvárható segítséget sem adta meg a fiatalember részére. A rendőrök adatgyűjtésének köszönhetően két napon belül azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a sofőrt. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal közelítsék meg a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket, hogy ha kell, eleget tudjanak tenni elsőbbségadási kötelezettségeiknek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában