Rendőrségi hírösszefoglaló

2022.11.11. 07:53

Engedély nélküli vezetés, ittas sofőrök, balesetek – az elmúlt napon történtek

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Forrás: police.hu

A megye rendőri szervei 2022. november 10-én engedély nélküli vezetés miatt két sofőrt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes Kazincbarcikai és Miskolci Rendőrkapitányság a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat hetvenkét órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl a borsodi járőrök a közúti ellenőrzések során öt ittasan a volán mögé ült férfit szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még a sofőrök balesetet okozhattak volna.

A rendőrök felhívják a járművezetők figyelmét, hogy soha ne üljenek ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet ittas személy vezet! Ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan gépjárművet vezessenek!

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt huszonnégy órában két személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés tizenöt esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában