Botrányos!

2022.10.28. 14:12

Szó nélkül nekiesett a sétáló gyerekeknek

A férfi nyakon ragadta az egyik kiskorút, majd ellökte magától. Egy másik kiskorút megpofozott.

ÉM

126128162

Az Encsi Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint az illető idén augusztus 25-én este 8 óra körül Forrón, az Iskola úton haladt gyalogosan egy ismerősével, amikor összetalálkoztak négy kiskorú fiúval. A férfi a vádirat szerint - se szó, se beszéd - megragadta az egyik kiskorú nyakát, majd ellökte magától, ezután egy másik kiskorút tenyérrel arcon ütött, végül harmadik társuknak kirúgta a lábait, aki ettől a földre esett.  

A gyerekek elszaladtak a helyszínről, hogy segítséget hívjanak, miközben a támadójuk kiabált feléjük és verekedésre hívta őket.

Erőszakos magatartás 

A gyerekek közül ketten 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. A kiskorú sértettek törvényes képviselői könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztettek elő a vádlottal szemben.  

A vádlott kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen. Az ügyészség a vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában