Megütötte és kirabolta áldozatát

2022.10.28. 10:32

Így bukott le a kazincbarcikai rabló öt év után

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Kazincbarcikán több mint öt éve rabolta ki áldozatát.

Fotó: Bits And Splits

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 29 éves helyi férfival szemben. Az elkövető még 2017. április 24-én 13 óra körül, Kazincbarcikán a Hóvirág utcában - minden előzmény nélkül - földre rántotta áldozatát és több esetben megütötte, majd kikapta a pénztárcáját a zsebéből és elmenekült a helyszínről. A rabló zsákmánya a sértett személyes iratai, valamint a bankkártyája volt.

A pótolhatatlan, és megismételhetetlen nyomozási cselekmények 2017-ben történő elvégzését követően az elkövető több mint öt év után egy DNS minta alapján akadt fenn a rendőr hálójában. A nyomozók a férfit a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra történő előállítása után, 2022. október 25-én gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

A rendőrök előterjesztést tettek az elkövető letartóztatásának indítványozására is - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában