életmentés

2021.09.12. 10:54

Még idejében megtalálták a rendőrök

Egy életét eldobni akaró asszonyt kutattak fel közösen a rendőrök és a nő hozzátartozói Selyeb külterületén.

Forrás: police.hu

Telefonon tett elkeseredett bejelentést egy nő a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. szeptember 11-én 14 óra 30 perc körül.

Elmondása szerint különböző problémái miatt véget akar vetni az életének, ezért több tucat gyógyszert vett be, a pontos tartózkodási helyét pedig – azon kívül, hogy Selyeb település környékén van – nem akarja elárulni.

A Szikszói Rendőrőrs járőrei azonnal adatgyűjtést végeztek, amelynek során megállapították a keresett személy kilétét, majd a hozzátartozókkal együtt közösen keresték az eltűntet.

A keresés során a rendőrök hasznosították az eltűnt nő telefonjának helymeghatározási adatait, de kamerával felszerelt drónokat is bevetettek.

Végül a járőrök és az asszony fia öt órás kutatás után Selyeb és Kupa települések között egy erdős részen találtak rá a keresett nőre, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában