garázdaság

2020.08.19. 15:30

Megfenyegette és bottal ütött egy férfit

Az ütlegelés miatt nem, de a fenyegetés okán feljelentést tett a megtámadott férfi.

Horváth Imre

Police car with lights of sirens during the riot in the city with vintage effect

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: FedericoChiccoDodiFC

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és zaklatás vétsége miatt emelt vádat egy 47 éves férfival szemben. Egy Tiszaújváros melletti kistelepülésen keveredett szóváltásba a két férfi, melynek során

a vádlott a mellkasán és a combján ütötte meg a sértettet egy bottal. A megtámadott férfi a vádlott kezeit lefogta, mire a támadó felült a kerékpárjára és elindult, közben a nyaka elvágásával fenyegette meg a sértettet. A sértett a zaklatás miatt joghatályos magánindítványt terjesztett elő a vádlottal szemben.

A bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban könnyű testi sértés miatt nem tett magánindítványt.

A járási ügyészség vádiratában a büntetett előéletű férfival szemben tárgyalás mellőzésével, végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt

a bíróságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában