katasztrófavédelmi hírek

2019.12.31. 07:30

Az 52. hét jelentősebb káresetei

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 69 alkalommal riasztották, amiből 22 műszaki mentés volt.

Illusztráció

Forrás: Illusztráció

Árokba csúszott egy kisteherautó a Rudabánya és Szuhogy közötti úton december 23-án. A szendrői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és motoros láncfűrésszel eltávolították a mentést akadályozó fákat. Az autóban csak a sofőr utazott, akit a mentőkkel közösen emelt ki az egység a vezetőfülkéből.

Fának csapódott egy személyautó az Encs és Gibárt közötti úton december 28-án. Az encsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és feszítővágó berendezés segítségével kiszabadítottak egy beszorult személyt a roncsból. Az autóban csak a sofőr utazott, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

Felhalmozott hulladék és ruhanemű gyulladt meg egy százötven négyzetméteres, kétszintes családi házban Miskolcon, a Tokaji Ferenc utcában december 29-én. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói az egyik földszinti helyiségből egy embert kihoztak és átadták a mentőknek. Az egységek három vízsugárral oltották el a tüzet, amely körülbelül harminc négyzetméteren égett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában