Buli

2024.01.13. 14:49

Disznótoros vigasság a Mexikóvölgyben (fotókkal)

Miskolc - Az idén harminc éves Diósgyőri Party-Service idei első programja ez a rendezvény.

Ujlaki Attila

Igazi vigasság volt a Mexikóvölgyben

Fotó: Bujdos Tibor

Immáron harmadik alkalommal rendezték meg Miskolcon a hagyományos disznótoros szombatot a Mexikóvölgy Rendezvényközpontban. Hagymásvér, friss tepertő, oldalas és húsleves várta az érdeklődőket egészen sötétedésig. Az idén harminc éves a Diósgyőri Party-Service első állomása volt a disznótoros rendezvény. 

A hideg idő sem szólhatott közbe

Évek óta hatalmas érdeklődés övezi az eseményt, amelyre nem csak a városból érkeztek. Molnár Zoltán a Diósgyőri Party-Service ügyvezető tulajdonosa portálunknak elmondta, hogy minden második szombaton lesznek rendezvényeik. „Nincs kötöttség, nincs menü mindenki azt fogyaszt, amit szeretne” – mondta. 

Rámutatott: a hideg idő se szegte kedvüket a részt vevőknek, mert szép számmal látogattak el hozzájuk. „Egy fűtött sátorban és a téli kertben tartjuk a rendezvényt, így nincs jégverem és a vendégek sem fáznak” – hangsúlyozta. Arra is kitért, hogy az eseményhez mindig szerveznek valamilyen élő műsort. „Idén Varga Lajos tangóharmonikázik, tavaly pedig Eperjesi Erika lépett fel” – mondta. Sokan éltek is a lehetőséggel és megkívánták húskészítmény különböző formáit. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában