Ünnep

2023.12.25. 17:00

Aranyosi Péter: "Nehéz meghitt karácsonyt létrehozni ilyen hivatással"

A miskolci stand-up comedysnek más a jelenlegi ünnep, mint gyerekkorában volt.

Répássy Olívia

Aranyosi Péter

Fotó: MW

Szép régi emlékeket idézett fel beszélgetésünk Aranyosi Péterben. "Édesanyám nagyon szép és meghitt karácsonyokat szervezett, mikor kicsi voltam. Karácsonyi dalokat énekeltünk, templomba mentünk, bejglit és halételeket ettünk, gyertyát gyújtottunk. Mi már nem tudjuk ezt megadni a gyerekeinknek, mert úgy elég nehéz, ha még 23-án is vállalok fellépéseket" – mondta a miskolci híresség, aki felhívta a figyelmet a tavalyi Bömböljön a Mennyből az angyal című YouTube-videójára.

Aranyosi Péter
Forrás: Facebook

Felelevenítve

"Az én apám hiperprecíz, a karácsonyfát letalpalta szépen a nagyszobába, az Avasi lakótelepen. De ezentúl három erős madzaggal még odaerősítette a betonhoz meg a szekrénysorhoz. Tehát ha nálunk, az Avasi lakótelepen lett volna egy Richter-skála szerinti kilences földrengés, lehet, hogy ledőlt volna az egész Avasi lakótelep, de a rom tetején így állt volna a fa" – mutatta kezével a videóban Aranyosi Péter.

Nem tart meg minden ünnepet

Ajándékot szokott venni a szüleinek. "A családon kívül még meglepem néhány barátomat, az irodista lányokat, valamint a hangmérnök fiúkat is – sorolta Aranyosi Péter, aki mesélt a szilveszterjeiről is. 

– Nekem nem ünnep az óév búcsúztatása, nincs jelentősége ennek a napnak. Nem vagyok nagy ivó sem, hogy komoly bulikban vegyek részt. Éjfélkor koccintunk a feleségemmel, egy órakor már alszunk az ágyban. Azaz próbálunk aludni, ha hagynának a kint még tülkölők, akik legalább kettőig fújják trombitáikat" – morgott a stand-up comedys.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában