Nyárbúcsúztató

2023.07.28. 13:30

Jelentkezőket várnak Boldván a főzőversenyre

Helló Boldva címmel nyárbúcsúztató partyt rendeznek a településen augusztus 19-én.

Boon.hu

Fotó: Kiss Annamarie

A rendezvény keretében főzőversenyt hirdettek, amelyre az előzetes nevezéseket (hely igény, sátor, pad, létszám, név, elérhetőség) személyesen az önkormányzat hivatalában lehet leadni, vagy a 0630/4069567-es telefonszámon.

A verseny feltételei: bárki jelentkezhet a versenyre (egyénileg vagy csapatonként maximum 2 fő főzhet, a többiek kísérők, kisegítők). A résztvevőknek saját maguknak kell gondoskodni a főzéshez szükséges nyersanyagokról és az összes felszerelésről. A rendezőség kijelöli a helyet a főzősátorhoz, amit korlátozott számban, a jelentkezés sorrendjében tudnak biztosítani. A zsűri egész nap jelen van, a főzés menetét is felügyeli. A versenyzőktől 2 adag esztétikusan (nem műanyag edényben, hanem a tartalomhoz illő edényzetben) tálalt, versenyzésre szánt ételt várnak a hozzá illő körettel. A nap sikerét biztosítják a finom ételek, a lelkes hozzáállás, a jókedv és a hozzá szükséges talpalávaló! A rendezvény vendége Csetneki László, a Szabadtűzi Lovagrend főkancellárja, a zsűri elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában