Záró buli

2023.03.01. 09:00

Sírva vigadva búcsúztatta a Vörösmartyt a Baross klub (fotókkal, videóval)

Apáca showt mutattak be az idősek a művelődési ház utolsó, farsangi rendezvényén.

DA

Apácák

Utolsó alkalommal tartott farsangi mulatságot a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban, a Miskolci Baross Gábor Vasutas Nyugdíjas Klub 2023. február 28-án, kedden. Márciusban bezár a művelődési ház és ez volt az utolsó alkalom, hogy rendezvényt tarthattak itt. A vidám hangulatú esemény fő attrakciója az apáca show volt, amelynek keretében a nyugdíjas hölgyek bemutattak egy jelmezes, táncos jelenetet az ismert filmből. Ezt követően pedig az egyik férfi klubtag boszorkánynak öltözve toborozta boszorkány tanfolyamra a jelenlévőket. A farsangi felvonulás mellett elhangzottak szavalatok, énekes produkciók, emellett tombolasorsolásban próbálhattak szerencsét a résztvevők. Végül a legkülönfélébb házi fánkokkal és forralt borral vendégelték meg egymást és szerkesztőségünk tagjait is a szervezők. A közösség további sorsáról a klubvezetőtől tudtunk meg részleteket. 

Más városrészbe költöznek 

– A megyei könyvtár József Attila fiókkönyvtára fogadott be bennünket a Szentpéteri kapuban, de ők csak április 17-én nyitnak, így addig sajnos nincs helyünk – mondta Szabóné Nagy Júlia, a Miskolci Baross Gábor Vasutas Nyugdíjas Klub vezetője. – A legnagyobb problémánk az, hogy nem vagyunk bejegyzett civil szervezet. Ahhoz, hogy az önkormányzati pályázaton részt tudjunk venni, szükségünk lenne egy hivatalos befogadó intézményre, aki felelősséget vállalna a pályázati forrás helyes felhasználásáért. Márciusra és áprilisra is terveztünk már részben szabadtéri, részben beltéri programokat. Többek között március 14-én köszöntjük, legidősebb, 90 éves tagunkat, Csajági Istvánné Rózsikát. 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában