Különleges verseny

2023.02.13. 15:00

Az újrahasznosítás jegyében

Ötvenkettő madáretetőt készítettek a mezőkövesdi Székhely Óvoda által kihirdetett versenyre az intézménybe járó gyerekek és szüleik.

A Mezőkövesdi Óvoda-Bölcsőde és Élelmezési Központ Székhely Óvoda különleges versenyt hirdetett meg a gyerekek és szüleik számára, akiknek madáretetőt kellett készíteniük: újrahasznosítható anyagok felhasználásával. Így készültek régi csizmából, flakonokból, mosószeres palackokból, konzerves dobozokból építettet etetők is. A szülők pedig különböző magokkal, madáreleségekkel is hozzájárultak a program megvalósításához. A verseny eredményei a szülők és a gyerekek által leadott szavazatok alapján születtek meg. Az első helyet a dinó formájú etetőjével Tóth Nándor érte el, míg a második helyen Makai Lajos végzett a farönkből kialakított madáretetőjével, míg a harmadik helyezésnek járó jutalmat Tanács Liza Panna vehette át a tejes dobozból készített alkotásáért. Különdíjjal jutalmazták Fige Liliánát, aki egyénileg a legtöbb etetőt készítette, valamint a legtöbb résztvevőt delegáló óvodai csoportok is különdíjban részesültek: a harmadik a Napocska, a második a Tulipán csoport, az első pedig a Katica csoport lett. A megméretés díjátadását február 10-én tartották .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában