Előadás

2022.12.13. 07:00

Sportot űznek a biztonságból

A „Látni és Látszani” kampány, illetve az „Űzzünk sportot a biztonságból” program keretében tartott előadást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztály munkatársa a Sajóvölgye Focisuli és a Mezőkövesd Zsóry FC utánpótláskorú labdarúgóinak.

A Mezőkövesden megtartott előadáson a közlekedés biztonságát érintő figyelemfelhíváson kívül, a szakemberek érintették az úgynevezett Elfbar elnevezésű elektromos cigaretta használatának emberi szervezetre gyakorolt negatív hatását is - számolt be a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: Police

Az interaktív előadási módszernek köszönhetően a fiatal sportolók számos olyan a mindennapi sportolói életvitelükkel összefüggésbe hozható jogi esetek tekintetében kaptak széleskörű állásfoglalást, mely a későbbiek folyamán az elkövetővé vagy áldozattá válás elkerülésében nyújthat hatékony segítséget.      

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában