Jegyzet

2022.12.20. 14:01

Közeleg

Hegyi Erika

Hegyi Erika

Szeretem a karácsonyi előtti hangulatot. Előkerülnek az ünnep szimbólumai, díszei, illatai, érzései. Kezdünk eltérni a hétköznapoktól. 

Csomagok érkeznek a szerkesztőségbe, mert aki dolgozik, ide rendeli az ünnep meglepetéseit. Praktikus megoldás, így a gyerek vagy a házastárs nem tudja meg idő előtt, mit talál majd a fa alatt. 

A háziasszonyok recepteket cserélnek, szó van könnyen elkészíthető süteményekről és sültekről. Mindig jól jön egy-egy jó tanács.

Szinte mindenki szükségét érzi, hogy ilyenkor másokra is gondoljon. Élelmiszert, játékokat, pénz adományoz, mert szeretné megosztani másokkal a karácsony boldogságát.

Boldogság, mert néhány napra megnyugszik a világ, a családtagok egymásra találhatnak. Hazatérnek a felnőtt gyerekek és az unokák, bármilyen messze laknak is. Leporoljuk majd a társasjátékokat, és azt mondjuk egymásnak, boldog, békés karácsonyt. De főleg békét! Legalább karácsonykor!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában