Jegyzet

2022.12.04. 09:00

Bronzvasárnap

Pap Gyula

Pap Gyula

Alighogy túl vagyunk a Black Friday és a Cyber Monday akcióözönének lecsengésén, finisébe fordul a karácsonyi készülődés, az ajándékvásárlás. Míg a fentnevezett egyre nagyobb méreteket öltő vásárlási akciókat elsősorban a magunk, vagy a szűk család hasznára igyekeztünk kamatoztatni, a hiányzó, megunt, többnyire elektromos eszközök beszerzésével, cseréjével, a karácsonyi vásárlás teljesen más koncepció mentén zajlik.

A "minek örülne a célszemély igazán" lamentálás eleve izgalmassá teszi a tevékenységet, kivéve, ha konkrét listánk van a kívánságokról. Kihívást jelent az egyre nagyobb tömegben az egyre szűkülő kínálatból megtalálni a legfrappánsabb ajándékot és akkor még nem beszéltünk arról, hogyan alkalmazkodik mindez anyagi lehetőségeinkhez. Mindenesetre érdemes nem a végére hagyni, mert akkor vélhetően csak drágább és kevésbé hasznos lesz a vásárlás.

Morbidnak tűnő, de talán nem megbotránkoztató tanács erre az alkalomra: a pénztárca szabta korlátokat - töltődve az ünnep valódi értelmével - bátran bővítsük igazi szeretettel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában