Alkotás

2022.11.26. 15:00

„Kolorcity színes házak” mézeskalács alkotópályázat indult Kazincbarcikán

Egyének és közösségek alkotásait várja a Barcika Art Nonprofit Kft.

DA

„Várjuk sütni szerető családok, baráti társaságok, gyermekcsoportok, klubok, hagyományőrző egyesületek, munkahelyi csapatok jelentkezését, akik szívesen készítenének dekoratív mézeskalácsot” – írja felhívásában a Barcika Art Nonprofit Kft.

Feltétel, hogy a mézeskalács formájában, vagy díszítésében jelenjen meg legalább egy elem a kazincbarcikai színes házfalakon látható képek, rajzok, ábrák, motívumok közül. Az alkotásokat négy kategóriában – óvodás csoportok, általános iskolai osztályközösségek, közösségek, egyéni – kizárólag személyesen, 2022. december 9., 12 óráig lehet benyújtani Mezey István Művészeti Központinformációs pultjánál, 9 és 18 óra között.

Az alkotás mellékleteként jól láthatóan fel kell tüntetni a mű címét, a pályázó, az intézmény, a felkészítő pedagógus nevét és a pályázati kategóriát. A pályamunkákat szakértő zsűri bírálja el. A pályázat kiírója a beküldött alkotások kiállítási, felhasználási, publikálási jogát fenntartja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában