Siker

2022.10.24. 19:00

Négy aranyat és egy különdíjat is bezsebelt a Császta Néptáncegyüttes

Szombaton rendezték meg Törökszentmiklóson a Gaál Autentika emlék szóló néptáncversenyt, ahol nagyon sikeresek voltak az edelényiek.

ÉM

Forrás: Császta Néptáncegyüttes

„Október 22-én Törökszentmiklóson, az V. Gaál Autentika emlék szólótáncversenyen jártunk, ahol az alábbi eredmények születtek! Samu Eszter - arany minősítés, Molnár-Gál Benedek - arany minősítés, Demeter Petra - arany minősítés, Malinkó Sebestyén - arany minősítés. Ezen felül Petra és Sebestyén a zsűri különdíját is átvehette, mint korcsoportjuk legjobbjai.

Ez a nap hatalmas feltöltődés volt mindnyájunknak, s ezen felül büszkék vagyunk, hogy táncosaink kiemelkedő módon képviselték magukat, az együttest és a várost.

Gratulálunk a táncosoknak!

Hajrá Császta, hajrá Edelény!” írta közösségi oldalán a Császta Néptáncegyüttes.

A szervezők tájékoztatása szerint 13 táncegyüttes 61 versenyzőjével vett részt a versenyen. Nekik köszönhetően nagyon színvonalas versenyt tudtak megrendezni, melynek végén a zsűri döntése alapján 33 arany, 17 ezüst és 11 bronz minősítés került kiosztásra. Emellett 5 versenyző különdíjban is részesült.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában