Szavazás

2022.05.06. 12:00

Az évad legjobb színházi előadását keressük

Kezdődik a szavazás, mérlegre kerülnek a Miskolci Nemzeti Színház szezonbeli bemutatói.

Végére ért a 2021–2022-es évadra tervezett bemutatói sorának a Miskolci Nemzeti Színház, és a szezonból sincs már sok hátra. 

Hagyományainknak megfelelően most is lehetőséget kínálunk olvasóink számára az értékelő visszatekintéshez: szavazataik döntik el, hogy melyik legyen ezúttal az évad előadása. A Miskolci Nemzeti Színház 2021/2022-es szezonjának előadásai közül ítélhetik oda ezt a címet olvasóink. Voksolni a Borsod Online felületén lehet, 2022. május 6-tól 2022. május 31-ig.

Megjegyzendő: ezúttal is a műfaji sokszínűség, a nemzeti színházi létből adódó komoly vállalások jellemezték a miskolci teátrum programját. Játszottak kortárs és klasszikus művet, zenés és táncos darabot. 

Az alkotói kíváncsiság most a korábbinál sokkal inkább próbálta a jelenre figyelve értelmezni és megmutatni még a múlt irodalmi értékeit is. Volt kísérletező kedv, harsány és komoly színjátszás, szórakoztató és elmélyült elemzést érdemlő produkció is. Szóval, elégségesnek tűnik a kínálat hozzá, hogy a különféle ízlésű nézők megpróbálhassanak választani.

Amennyiben Önnek van kedvenc miskolci színházi előadása, voksoljon az alábbi űrlapon!

(A borítóképen: A Déjà Vu c. előadás egyik jelenete)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában