Online beiratkozás

2022.01.14. 15:00

Levéltári beiratkozás: csak elektronikusan

Online beiratkozást vezetett be január 1-jétől a Magyar Nemzeti Levéltár (MNL) minden kutatótermében, így a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Levéltárban is. Ettől az időponttól kezdve a hagyományos, papíralapú beiratkozás lehetősége megszűnt. Az online beiratkozás az MNL-ben kötelező, ezért azt kérik, hogy a kutatás gördülékeny és hatékony megkezdése érdekében már a levéltár felkeresése előtt, mindenki otthonról iratkozzon be. (A beiratkozás folyamatáról, lépéseiről bővebb tájékoztatás a levéltár honlapján található, az mnl.gov.hu/e_beiratkozas címen.)

A Magyar Nemzeti Levéltár januártól tovább bővítette azoknak a szervezeti egységeinek és kutatótermeinek a sorát is, amelyekben az iratanyag kikérése online, az Elektronikus Levéltári Portálon keresztül történik. Ezekben a kutatótermekben a hagyományos, papíralapú iratanyag-kikérés lehetősége megszűnik. Az E-kikérés folyamatáról, lépéseiről, valamint az érintett kutatótermekről az mnl.gov.hu/e_kikeres oldalon adnak felvilágosítást. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában