bemutató

2021.11.18. 07:00

Napfény-Holdsugár a Szinvavölgyitől

A néptáncműhely újult erővel alkotott valami egészen újat. 

Nagy lendülettel készül a jövő heti bemutatójára a Szinvavölgyi Néptáncműhely. Előadásuk címe Napfény-Holdsugár, a helyszín a Művészetek Háza, az időpont pedig november 28-a délután 5 óra.

“Nehezebb időszakot élt meg az együttes a pandémia miatt. Igyekeztünk újult erővel, valami maradandót alkotni. Átalakultak a keretek, de a kereteken belül most is jelen van a tánc, és egymás szeretete. A 2021-es záró műsorunk hívószavai: játék, szerelem, közel, s távol, tehetséges gyerekek, és felnőttek, csillogó szemek. A generációváltás, a változás ténylegesen valami újat hozott magával, amely rejt akadályokat, de a legszebb pillanatokat is”, adott ízelítőt az előadásból a néptáncműhely.

Közreműködnek a Szinvavölgyi Cseppek (Ughy Bárdos Zsuzsanna-Körmöndi Tamás), a Szinvavölgyi Prücskök, a Szinvavölgyi Néptáncműhely táncosai (Lévai Anita- Maródi Attila) és a Tényleg Zenekar Orosz Sándor vezetésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában