az Év Pedagógusa

2021.11.28. 17:00

Az elmúlt 30 év elismerése

A napokban adták át az Év Pedagógusa 2021. szakmai díjakat a Távoktatási és Továbbképzési Intézet gyöngyösi Innovációs Központjában.

Kavalyecz András, az Abigél Többcélú Intézmény Szendrői Telephelyének vezetője, a Tanulj,Tesó Alapítvány kuratóriumi tagja kimagasló szakmai munkásságáért, valamint példaértékű pedagógiai tevékenységéért vehette át az elismerést.

A díjjal az elmúlt harminc év munkáját ismerték el, valamint azt, hogy a pedagógus a munkáján felül is mindent elkövet azért, hogy a rábízott gyerekek és fiatal felnőttek élete a lehető legjobban alakuljon.

– Nagy meglepetésként ért a jelölés és egyben megtiszteltetésként éltem meg. Arra nem számítottam, hogy az ünnepségről az Év Pedagógusa szakmai díjjal térhetek haza. Nagyon köszönöm a jelölő bizottságnak, a kollégáimnak, a fenntartómnak és a diákjaimnak – fogalmazott a pedagógus, aki a fentieken túl a labdarúgó csapat sikeres és méltó szereplésében is hatalmas szerepet játszik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában