Mezőkövesd Zsóry FC

2021.11.20. 19:00

A focista a pálya helyett a szülészeten ünnepelt

Gyarapodott a matyóknál nagy népszerűségnek örvendő futballista famíliája.

Kolodzey Tamás

Forrás: Olvasónk küldte

A magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőket játszott, a keretbe korábban meghívott és az Európa-bajnokságon is szerepelt Cseri Tamás viszont a napokban családi „csatát” vívott.

Sok teendője van

– Örömteli hírről számolhatok be, ugyanis megszületett a harmadik lányom – mondta a Mezőkövesd Zsóry FC élvonalbeli labdarúgócsapatának középpályása, majd hozzátette: – Maja Zorka 3150 grammal és 52 centiméterrel jött a világra.

A fürdővárosiak csapatkapitánya és famíliája Egerben lakik, a futballista a hevesi megyeszékhelyről naponta jár a kövesdi stadionba és edzőcentrumba, a foglalkozásokra és a mérkőzésekre.

– Most kicsit sok dolgom van, a nyakamba szakadtak a teendők, de mindent megoldok, nagy rutinom van már, a kicsikkel való foglalatoskodás egyébként is a legszebb dolog a világon. Azt természetesen nem tudom, hogy mit hoz a jövő, így még akár az is előfordulhat, hogy amikor felnőnek, a labdarúgást választják, és focizni fognak majd.

Az MZSFC fazonszabásza – mert a sportág berkeiben sokan így nevezik Cseri Tamást – azt is megemlítette még, hogy rengeteg gratuláló telefont, e-mailt, sms-üzenetet és Facebook-bejegyzést kapott, ezekért pedig nagyon hálás a barátainak, az ismerőseinek és a szurkolóinak.

(A borítóképen: Cseri Tamás és Maja Zorka)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában