Programok

2021.10.09. 14:30

Programajánló az elkövetkező napokra

Programok napról napra.

Fotós: Vajda János

Fotós: Vajda János

Október 9., szombat

19:15 – Tokaj, Fesztiválkatlan. Őszi Hacacáré a Zaporozsec együttessel.

Október 10., vasárnap

10:30 és 16:00 – Malom, a Miskolci Szimfonikus Zenekar székháza. Ciróka Babakoncert. Interaktív program a 0–3 éves korosztálynak, bababarát környezetben. Forgatókönyvíró és műsorvezető: Bukáné Kaskötő Marietta.

Október 14., csütörtök

16:30 – II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, Miskolc, Görgey utca 11. Kégl Ildikó Ásó, kapa, légypapír című kötetének bemutatója. Bevezető előadást tart Ködöböcz Gábor irodalomtörténész. A kötetből felolvas Szirbik Bernadett színművész és Balázs István előadóművész. A szerzővel beszélget Filip Gabriella főkönyvtáros. A novellák hatására készült műveit bemutatja Bodonyi Panni.

Október 15., péntek

17:00 – Sárospatak, A Mozi (Eötvös út 6. szám). „Nosztalgia projektből nemzeti intézmény.” A tizenegy éves Fortepan sikerei és kudarcai, avagy hogyan menthetnénk meg Sárospatak 20. századi történetének fotóanyagát. Török András előadása.

19:00 – Miskolci Nemzeti Színház, nagyszínpad. ­Georges Feydeau: Bolha a fülbe. Vígjáték. Bemutató előadás. Rendezte. Rusznyák Gábor.

Október 16., szombat

19:00 – Miskolci Nemzeti Színház, Kamaraszínház. Ödön von Horváth: Kasimir és Karoline. Bemutató előadás. Rendezte: Keszég László.

Október 25., hétfő

19:00 – Művészetek Háza, Miskolc. Szimfonikus bérlet II. A Miskolci Szimfonikus Zenekart vezényli: Medveczky Ádám. Brácsán közreműködik: Szűcs Máté.

(A borítóképen: Rusznyák Gábor rendezésében mutatja be a Miskolci Nemzeti Színház a Bolha a fülbe című bohózatot)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában