rajzpályázat

2021.08.23. 11:00

Rajzpályázat a klímaváltozás jegyében

Óvodások és általános iskolások pályázhatnak rajzaikkal a Föld megóvása érdekében. 

A klímaváltozás jegyében hirdet rajzpályázatot a miskolci önkormányzat. A pályázat célja az óvodás és iskolás gyerekek körében a környezetvédelemmel, éghajlatváltozással kapcsolatos információk terjesztése, és figyelemfelhívás a Föld megóvásának, az éghajlatváltozás mérséklésének fontosságára. A pályázat keretében arra kérik a gyermekeket, hogy a rajzaikon keresztül mutassák be, mit jelent számukra a klímavédelem, mit tehetünk bolygónk megmentéséért. Alkotásaikban megmutathatják, mit szeretnének megváltoztatni a felnőttek viselkedésében, hogy környezetünk élhetőbb, fenntarthatóbb legyen.

Pályázati feltétel

Egy alkotó kizárólag egyetlen alkotással pályázhat. A pályamű ceruza, zsírkréta, filctoll, grafit, pasztell, festék alapú rajzeszközzel, vagy kollázs technikával készüljön! A rajzok hátoldalára ragasztással vagy nem eltávolítható, nem lemosható írással kell megadni a pályamunkához tartozó jeligét. Az alkotáshoz mellékelni kell a hiánytalanul kitöltött, és a pályázó törvényes képviselője által aláírt regisztrációs lapot.

A pályázat benyújtásának módja

A pályamunkákat az alábbi címre kell beküldeni, vagy bevinni: Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, 3525 Miskolc, Városház tér 8. Ökomenedzser Iroda.

Vagy online módon a [email protected] címre elküldve.

A borítékra rá kell írni, hogy „Klímavédelmi rajzpályázat”

A pályázat lezárásának határideje: 2021. október 1. péntek 12:00 óra

A rajzpályázatot három kategóriában hirdetik meg: óvodás, alsós és felsős korosztályban.

A bírálóbizottság minden kategóriában az első három helyezettet jutalmazza.

A díjak

  • helyezett: Miskolc ajándékcsomag, és belépőjegy az Ellipsum Élmény és Strandfürdőbe
  • helyezett: Miskolc ajándékcsomag és belépőjegy a Miskolci Vadasparkba
  • helyezett: Miskolc ajándékcsomag
  • Az eredményhirdetést és a díjátadó ünnepséget 2021. október 8-án rendezik, melynek pontos időpontjáról, helyszínéről és további részleteiről a díjazott alkotókat később tájékoztatja a szervező.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában