Amerikai futball

2021.07.19. 15:30

A Miskolc American Football Team nyerte a futball bajnokságot

A Miskolc Steelers és a Miskolc Renegades közös csapata, a Miskolc American Football Team nyerte szombaton a honi amerikaifutball-bajnokság második vonalának, a divízió I.-nek a döntőjét az Egyetemváros Atlétikai Centrumában azután, miután legyőzte a Budapest Cowbells II. együttesét.

Fotó: Ádám János

Az összecsapás szünetében a MAFSZ elnökségi tagja, Grátz Vilmos posztumusz életműdíjat adományozott a 2019-ben elhunyt Nádi Gyulának, a Miskolc Steelers egykori alelnökének, az elismerést testvére, Fegyvernekiné Nádi Katalin vette át. Divízió I., döntő (2021): Miskolc American Football Team – Budapest Cowbells II. 43–22 (7–7, 15–15, 14–0, 7–0). Miskolc-Egyetemváros, 350 néző. Főbíró: Breznai. Miskolci pontszerzők: Fenyvesi Csaba 2 TD (Vasyl Jordan passzából), Vasyl Jordan 2 TD (irányítófutás), Nagy Donát 1 TD (Vasyl Jordan passzából), Bese Gergely 1 TD (Vasyl Jordan passzából), Nagy Donát 2 pontos extra, Jónás Máté öt extrapont-rúgás (5 pont).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában