gyermeknapi kívánság

2021.06.13. 15:30

Különleges látogatás a csokoládé világában

Csokoládégyárba szerettek volna menni, ahol készíteni és kóstolni is lehet.

Nagy-Hankó Krisztina

20210608 Szerencs fotó: Kozma István KI Észak-Magyarország Sipos Zalán és Dalma kívánságának teljesítése a szerencsi csokigyárban.

Fotó: Kozma István

A 3 éves Dalma és a 6 éves Zalán nagyon szeretik a csokoládét. A kisfiú inkább a tejcsokit és a fehér csokit kedveli, míg a kislány bármelyiket szívesen elfogyasztja. A két gyermek kívánságát teljesítette a Szerencsi Bonbon Kft. az Észak-Magyarország Gyermeknapi kívánságözön akciójának keretin belül.

Az édesanya, Siposné Nándori Eszter elmesélte az Északnak, hogy kedden jártak a szerencsi csokigyárban. A miskolci család minden tagja részt vett a programon, és mindenkinek nagyon tetszett a különleges gyárlátogatás. A gyerekek kipróbálhatták a gyártást. A folyékony csokoládét formába öntötték, majd csokireszeléket és színes cukorkát is szórhattak bele. A kész csokoládét hazavihették, ezért külön élmény volt, amikor elfogyaszthatták az általuk készített édességet otthon – fogalmazott az édesanya. Ha csak tehetik, ellátogatnak a szerencsi csokifesztiválra, a rendezvény emblematikus figurája, Gombóc Artúr alakja ott is megjelent. Az életnagyságú jelmeznek nagyon megörültek a gyerekek, aztán pedig annyi csokit ehettek, amennyi csak beléjük fért – mondta az anyuka.

A gyerekek korának megfelelően állította össze a prezentációt és a programot, melynek része volt egy Gombóc Artúrról szóló mesefilm megtekintése is – mondta Takácsné Kránitz Rita, a Szerencsi Bonbon Kft. Interaktív Műhelyének koordinátora. Dalma és Zalán egyaránt nagyon lelkes és ügyes volt a csokoládékészítésben. A kislány sokáig integetett, amikor a program végeztével távoztak az üzemből – tette hozzá.

(A borítóképen: Zalán és Dalma nagyon jól érezte magát)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában