nemzetközi elismerés

2021.05.20. 10:15

Az Év Legjobb Fitneszterme lett az M1 1 Fitness Miskolc

Rangos elismerésben részesült a nemrégiben teljeskörűen felújított és átalakított M1 Fitness Miskolc.

Apagyi Beáta

Fotó: Kozma István

A fitneszterem hazánkban elsőként nyerte el a „BEST INSTALLATION 2020” nemzetközi díjat, a nem mindennapi gépparkjának telepítéséért. Az Év Legjobb Fitneszterem-telepítése elismerést pedig annak a világon egyedülálló koncepciónak és dizájnnak is köszönheti, ami a vendégeket egy világ körüli utazásra kalauzolja edzés közben. A terem különleges látványvilágát, valamint a magas színvonalú kivitelezést az amerikai Core Health&Fitness magyar disztribútora, a Mánia Fitness Kft. saját elismeréssel, a „2020-as év legjobb fitness terme” díjjal is jutalmazta.

A teremben 1600 négyzetméteren kapcsolódik össze a sportolás élménye egy világ körüli utazással. A kétszintes épület egyedisége ugyanis abban rejlik, hogy minden részlege egy-egy nevezetes ország vagy város jellegzetes hangulatát tükrözi, olyan helyekre kalauzolva a vendéget, mint a New Yorkban található Time Square és a Central Park, Budapest, Wimbledon, Svájc, Japán, Arizona, Philadelphia vagy éppen a Maldív-szigetek.

– Az M1 Fitness átalakításával egy régi álmom vált valóra, melynek végeredményeként egy várakozáson felüli projekt valósult meg. Büszke vagyok rá, hogy minden elemében sikerült a tervem, és a legapróbb részletekig egy olyan edzőterem jött létre, amely különleges és semmihez sem hasonlítható élményt nyújt az ideérkezők számára – emelte ki a szerdai sajtótájékoztatón Mádi Tamás, az M1 Fitness & Wellness Kft. ügyvezetője. A tájékoztatón részt vett a Mánia Fitness Kft. részéről Lesti Zoltán ügyvezető és Lesti József értékesítési igazgató és Tóth Eszter, az Avalon Resort&Spa kommunikációs és marketingigazgatója is.

(A borítóképen: Lesti József, Mádi Tamás és Lesti Zoltán)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában