Játék

2021.01.29. 17:17

Kisorsolták a Mozaikkereső győzteseit, mutatjuk, kik nyertek Borsod-Abaúj-Zemplénben!

Az Észak-Magyarországhoz összesen 7264 darab játékszelvény érkezett.

Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: PK

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el idén is a Mozaikkereső játékunkat, amelyen összesen 19 darab 1 millió forint értékű bevásárlókártyát, 19 darab LED tv-t, 19 laptopot, 19 álló porszívót és 19 tabletet sorsoltunk ki, hogy mind a 19 megyei lap – köztük az Észak-Magyarország – elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért.

A fődíj pedig a két darab Toyota Yaris Hybrid lesz, melyeket pénteken sorsolnak ki.

A játékban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020. decemberben és 2021 januárjában, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a játékszelvényen megadott címre.

Értékes nyeremények

Csütörtökön érkezett el a várva várt sorsolás napja, a Mozaikkereső nyereményjáték sorsolása. A sorsolás közjegyző jelenlétében és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett zajlott. Az Észak-Magyarországhoz beérkezett összesen 7264 darab játékszelvényből 5 nyertest sorsoltak ki.

Fotó: Penovác Károly/MW

Az 1 millió forint értékű Edenred-kártyát Dukainé Gagyi Judit (Mezőcsát), a LED tv-t Juhász József Ferencné (Edelény), a laptopot Bak László (Miskolc), az álló porszívót Üveges Imréné (Miskolc), a tabletet pedig Bálint Béla (Szendrő) nyerte.

Gratulálunk a nyerteseknek és telefonon értesítjük őket az örömhírről!

(A borítóképen: a sorsolás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában