meglepetés

2020.12.09. 18:30

Mindenki kapott ajándékot

Minden ingatlanba juttatnak a meglepetésből, megközelítőleg ezer csomagot állítottak össze.

Nagy-Hankó Krisztina

Forrás: Olvasónk küldte

Régi hagyomány, hogy karácsony közeledtével meglepik egy csomaggal a Sajóbábonyban élőket. A korábbi években főként élelmiszert, édességet adtak ajándékba, és ügyeltek arra, hogy az összeállításba helyi vállalkozóktól vásárolt termékek kerüljenek – mondta Szilva István, Sajóbábony polgármestere. Ez az év egy kicsit nehezebb és különlegesebb volt mindenki számára. Egy ideje már elhatározta a képviselő-testület, hogy változtat a csomag tartalmán. Erre most adódott lehetőség.

A cél az volt, hogy az ajándék az ünnep tipikus jegyeit hordozza, ezért került bele szaloncukor, de az is fontos volt, hogy legyen egyedi.

A járvány miatt most hasznosabb, az egészséget szolgáló termékek, egyebek mellett a kávé és tea helyett vitaminok kerültek a csomagba. Illetve helyi kézművesek munkáját dicsérő mosható maszkok, továbbá egy naptár, amelyen a település nevezetességeiről, rendezvényeiről készült tematikus fotók szerepelnek.

(A borítóképen: Sok-sok ajándékcsomag)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában