jótékonyság

2019.12.15. 15:30

A kicsiknél kötött ki a plüss

Jó helyre került a szurkolók játékadománya – az átadáson jártunk.

Marosréti Ervin

A Katona József úti bölcsődében

Fotó: Marosréti Ervin

Az Ózdi Kézilabda Club ebben az esztendőben is meghirdette hagyományos, karácsony előtti jótékonysági akcióját. A sportpályákról jól ismert Dobj egy macit! felhívásra a drukkerek megmozdultak, hiszen a Hatvan elleni hazai mérkőzés szünetében három nagy zsáknyi játék gyűlt össze.

„Köszönjük a szurkolóknak!”

A csapat tagjai ezekben a napokban a helyi bölcsődékben, óvodákban jártak, ahol a kicsiket lepték meg az ajándékokkal. Egy zsáknyi plüsst a Katona József úti bölcsődébe, egy másikat a táblai, a harmadikat pedig a Nemzetőr úti óvodába vitték el a játékosok.

„Nagyszerű érzés látni, hogy a gyerekek örülnek a játéknak. Karácsony közeledtével meghatóak ezek a pillanatok” – mondta a többi között Borisz Manojlovity, az ÓAM-Ózdi KC kapusa. – „Örömmel jövünk a kicsikhez, nem először vettem már részt ebben az akcióban. Köszönjük a szurkolóknak is, hogy jól fogadták a felhívást, és csatlakoztak a kezdeményezéshez. Nélkülük ezt nem tudtuk volna megvalósítani.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában