HELL Challenge

2019.09.23. 14:33

Lenyűgöző eredményekkel zárult a HELL Challenge 2. fordulója

Tizennégy fő részvételével zajlott le a HELL Challenge második fordulója a miskolci M1 Fitness edzőteremben. A versenyzőknek ismételten az első fordulóban már megismert feladatokkal kellett megküzdeniük, de azok sem indultak hátrányból, akik most vállalkoztak először a kihívás teljesítésére.

Illusztráció: dreamstime.com

Napjainkban egyre többen törekszenek arra, hogy egészségüket helyes táplálkozással és rendszeres sportolással őrizzék meg. Csak elkezdeni nehéz, hiszen az, akit már rabul ejtett a mozgás öröme, újabb és újabb kihívásokat keres. Felülmúlhatatlan érzés, amikor kilépünk a komfortzónánkból és olyan eredményt érünk el, melyről azt gondoltuk, hogy lehetetlen teljesíteni.

A miskolci M1 Fitness kihívása, a HELL Challenge célja, hogy amatőr sportolók megmérettethessék magukat és megmutathassák, mire képesek, amikor nemcsak önmagukkal, hanem az idővel és a versenytársaikkal is meg kell küzdeniük. A játékossággal átszőtt feladatok sikeres teljesítéséhez jó fizikai állóképesség és felkészültség szükséges. A szeptember 14-i első fordulóhoz hasonlóan ez alkalommal is – többek között – majomlétra, traktorkeréken ugró gyakorlat, agility létra training, kettlebell cipelés, futás, guggolásból ugrás, burpee, ügyességi dobás és a közkedvelt plank volt a feladat. Minden jelentkezőnek három célja volt: hozza ki magából a legjobb teljesítményt, versenyezzen az idővel és jobban teljesítsen a többi sportolónál.

A második fordulóban ismételten női és férfi kategóriában is nyertest hirdettek a gyakorlatok összpontszáma alapján, a plankben legjobb időt elért versenyzőket pedig különdíjjal jutalmazták mindkét kategóriában. A női nyertesünk impozáns teljesítményt nyújtott: a korábbi 15 perces plank rekordot megdöntve 22 percig tartotta ki szabályosan a gyakorlatot.

A HELL Challenge hamarosan az utolsó fordulóval folytatódik, ahol a már jól ismert feladatok és pályák várják a versenyzőket. A versenyen azok is részt vehetnek, akik lemaradtak az előző fordulókról, hiszen ők is ugyanolyan eséllyel indulnak az adott forduló győzelmére és az értékes nyereményekért. Az abszolút nyertes az lesz, aki a három forduló összesített pontozásában a legmagasabb pontszámot éri el.

Az M1 Fitness folyamatosan tervezi az újabb kihívásokat a sport szerelmesei számára. A következő különleges rendezvényük a szeptember 28-i Minimaraton, ahol négy különböző órán próbálhatják ki magukat a jelentkezők.

Borítókép: dreamstime.com

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában