Buli van!

2019.08.15. 19:00

Érdemes rápörögni a hétvége bulijaira

Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak az elkövetkező időszakban Miskolcon és környékén? Íme néhány remek program a következő néhány hétre, amelyekből a zenei partik, koncertek sem maradhatnak ki...

Augusztus 15., csütörtök

17.00 A DJ nem zenegép! a miskolci Helynekem teraszon

A zenei élményről Bordee gondoskodik.

Kizárólag a személyes kedvenceit játssza a DJ. Astro egy galaktikus űrutazásra kalauzolja a hallgatóságot. Bordee a közepes diszkó varázslatos világából mutat ízelítőt.

Augusztus 16., péntek

20.00 I. Color Festival Miskolc 2019 a Rockwell Klubban

A világ legszínesebb fesztiválja.

Fellépők: MisshMusic, Young-G, T. Danny, HELLDANCE, Matt Flaron, Márton boy.

20.00 Allsee x Inercy – Helynekem Nyárzáró Buli

Kapunyitás: 20.00. Inercy: 21.00 Allsee:

Gyertek és búcsúztassuk együtt a nyarat a Helynekemben! A belépés ingyenes.

21.30 A Halott Pénz koncertje a kazincbarcikai Csónakázó-tónál

Előzenekar 20 órától a Kései Kitérő

Avantgárd hiphop vagy gitárriffekkel operáló intelligens partihimnusz? A pécsi Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult Halott Pénz mára hétfős élőzenekar, a hazai hiphopszíntér üde színfoltjából pedig egyre inkább a legjobb élőzenés klubok és fesztiválszínpadok állandó vendége. Fekete napszemüveg mögé bújtatott laza humor, mindenki által ismert, dalban mégis ritkán megfogalmazott érzelmek a megbánt szakítástól az egyik legformásabb női testrész diszkrét dicséretéig. Tagok: Marsalkó Dávid (zene, szöveg), Járai Márk (vokál), Boros „Venom” Gábor (DJ), Prifer Barnabás (gitár, vokál), Papp Samu (billentyű), Karika Máté (basszusgitár), Tigelmann Csaba (dob).

Augusztus 17., szombat

17.00 Nextapes pres. Shabaam + Deep Colors a miskolci Helynekembem

Hamarosan érkezik az augusztusi technoszeánszunk, ez alkalommal két olyan nevet invitáltunk meg városkánkba, akik még nem jártak nálunk. A szokásos nyári menetrend szerint megyünk, délutántól picit hangoskodunk a Helynekem teraszán, este pedig klubozunk. A műsor: Shabaam, Deep Colors, Dave Wincent, Supaplex, Shywer.

Augusztus 18., vasárnap

22.00 Végállomás a Mályi Beachen

Sztárvendégek: Lmen Prala és Curtis.

Széki Attila, művésznevén Curtis magyar labdarúgó, csatár, majd visszavonulása után rapper, dalszövegíró. Széki Attila mindösszesen 17 éves volt, amikor bemutatkozott az Újpest FC színeiben az élvonalban. Az MTK elleni találkozót további négy fellépés követte a legmagasabb osztályban, ezt követően pedig többnyire az Újpest II-ben kapott szerepet. Még 2007-ben, Urbányi István irányítása mellett került fel a nagy csapathoz, és kapott saját nevelésként profi szerződést. Később játszott kölcsönben Kecskeméten (2008) és Szolnokon (2009) is. A KTE csapatával NB II.-es bajnoki címet szerzett, ám egy 2009-es térd­sérülés megtörte addigi fejlődését. Majd’ egy évet hagyott ki, később hangsúlyozta, az egyetlen pozitívum az egészben az volt, hogy ezalatt hobbijával, a rappeléssel többet foglalkozhatott. 2011 áprilisában Újpest arca lett. Curtis néven ír és ad elő dalokat. Első ismertebb száma az Újpest a negyedem, melynek klipjében Ganxsta Zolee is feltűnik. 2009 óta dolgozik együtt BLR-rel, akivel számtalan közös dalt készített. 2011-ben állt össze Majkával. Első közös nagy slágerük a Bomba vagy Baby című szám, ezt követte az országos és zenei elismertséget hozó Belehalok című sláger, majd a Nekem ez jár és a Csak te létezel című számok. 2018-ban váltak szét Majkával.

Augusztus 23., péntek

21.00 Bikini Pool Party 19’ a Vadna Parkban

Óriási extra színpad LED-fallal és extra látványokkal.

Készen állsz a régió és a megye legnagyobb szabadtéri bulisorozatának a záró felvonására?

Augusztus 31., szombat

20.00 Margaret Island-koncert a Tokaj Fesztiválkatlanban

A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb zenekar a hazai könnyűzenei palettán.

Az elmúlt évek igen mozgalmasak voltak a zenekar életében: többször zenéltek külföldön, JumoDaddyvel és Felcser Mátéval közreműködésben ők írták az EFOTT-himnuszt, számos daluk – Hóvirág, Engedd, hogy szabad legyek stb. – heteken át volt listavezető a Petőfi Rádió toplistáján. Egyszer volt című aranylemezük, illetve Bakancslista c. második albumuk után 2018 szeptemberében kiadták harmadik nagylemezüket, melyen olyan előadók működtek közre, mint JumoDaddy, Monkeyneck, Áron Andris ‘Apey’, valamint Hujber Szabolcs dalszövegíró és Kemény Zsófi slammer-költő, de helyet kapott egy Gerendás Péter–Bródy János-­dalfeldolgozás is. A könnyed, pozitív és elgondolkodtató üzenetekkel tűzdelt popzenét játszó zenekar az akusztikus folk poptól indulva új lemezén újfajta hangzásokkal, új hangszerekkel is kísérletezik. 2018-ban Lábas Vikit, Füstös Bálintot és Törőcsik Kristófot a Margaret Island szerzőközösségeként Junior Artisjus Díjjal tüntették ki, mely a hazai zenei élet egyik legkomolyabb szakmai elismerése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában