Motiváció

2024.06.07. 17:00

Schobert Lara lassan megelőzi Rubint Rékát

Rubint Réka még mindig extrán fitt, viszont Schobert Lara egyre közelít hozzá, aki szintén edző lett.

Boon.hu

Schober Lara lassan előzi Rubint Rékát

Fotó: MW

Schobert Lara mostanában ismét sokat szerepelt a médiában, köszönhetően annak, hogy véget ért a kapcsolata. Sokan meglepődtek ezen, mert úgy tűnt, hogy még a közös családalapítás sem lehet túl messze. Lara azt mondta, fiatalon szeretne édesanyává válni, és arról is beszélt, hány gyermeket vállalna. 

Végül szakított a 10 évvel idősebb párjával, de még mindig nagyon fiatal, lesz ideje megtalálni az igazit, akár a saját korosztályában. A szakítás sem vetette őt vissza a karrierjében, folytatja azt, és címlapokon fotózzák. Szenzációs formában van, és nemcsak amiatt, mert fiatal, hiszen láthatjuk, hány kortársa hagyja el magát. 

Lara nem lépett erre az útra, és az édesanyja jelentheti számára a legnagyobb motivációt, aki rendkívül fitt, sokan irigykednek rá emiatt, de a rengeteg támadás sem kerüli el őket. Továbbra is megosztóak, az egyik legmegosztóbb szereplői a médiának, ami aligha fog változni, hiszen az elmúlt 20 évben sem volt ez másképp.

Új Rubint Réka? 

Ami biztos, Lara az édesanyja nyomdokaiba lépett, ő lehet az „új Rubint Réka”, ha kitartó marad, és képes továbbfejlődni. Sok mindent örökölt Rékától, kezdve a genetikát, így egy igen hosszú karrier várhat rá az edzések világában. Ráadásul népszerű, tömegeket mozgathat meg, ami pénzügyi szempontból sem elhanyagolható. 

Ma ismét nagy sikert arattunk a Smart expón! Megtartottuk a legnagyobb létszámú közönségórát és a standunkon is százával várakoztak az emberek. Köszönöm! Ez nélkületek és az elmúlt 30 év híján nem sikerült volna!

 – írta nagyon büszkén Schobert Norbi a facebook oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!