Már tudják a nemet

2023.06.29. 17:00

Pál Dénes a gondoskodó édesapa és a védelmező társ

Közösségi oldalán tudatta követőivel a fiatal miskolci énekes, hogy a második babánál is körültekintően meggyőződnek arról, hogy a baba fejlődésével minden rendben van.

Boon.hu

Forrás: facebook/Pál Dénes

Párja mellett ő is mindent elolvas, hogy felkészülten várja a pici érkezését - mondta. Egy genetikai vizsgálatot is elvégeztettek, hogy meggyőződjenek a baba egészséges fejődéséről és már a kicsi nemét is megtudták, de egyenlőre az énekes még megtartja titkukat. Majd a gendiagnosztika oldalán egy interjú is készült a fiatal párral a várandósságuk 12. heti vizsgálata után. A testvér tervezéséről így vélekedett az énekes:

Mindig is úgy terveztük, hogy Panni nem egyke lesz. Heninek és nekem is van testvérem, így mindketten azt szerettük volna, hogy a kislányunk is így nőjön fel. Hogy legyen a családban valaki, akivel máshogyan van nagyon mély kapcsolata, mint a szüleivel. És persze ő is nagyon-nagyon szeretett volna tesót

– mondta. Majd párja hozzátette, hogy a Covid nehézségeit követően télen határozták el a kicsi érkezését és hamar be is kopogott hozzájuk a gólya. 

A kicsi nemét is tudták az első perctől, nem szerettek volna a szülésnél szembesülni ezzel. Majd a kislányuknak is elmondták a tesó érkezését. Majd meséltek arról is, hogy miért vágtak bele a genetikai vizsgálatba. Aztán Heni elmesélte, hogy Pannit a Dél-Pesti kórházban hozta a világra, de ősszel valószínű a Flór Ferenc Kórházat választják majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!