zenei fesztivál

2020.11.09. 19:00

Külföldi babérokra tör a Sky Fanatic

Bár idén csak online rendezték meg az angliai The Specialized zenei fesztivált, a miskolci Sky Fanatic is ott lehetett a „fellépők” között.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: Peter Batori

Hogy mi is ez a fesztivál, és hogyan jött a banda képbe, arról Nahaj Péter, vagy ahogy sokan ismerik NahajPee, a Sky Fanatic énekese mesélt nekünk.

– Néhány hete érkezett egy megkeresés a menedzserünkhöz egy külföldi e-mail címről. A ska-reggae fesztivál szervezője YouTube-on talált ránk, és írta, hogy bár idén sajnos csak online, de megtartják a The Specialized zenei fesztivált, ahova minket is várnak „fellépőként”. Ehhez bekérték tőlünk a videómegosztón található, HangArt Stúdióban rögzített nyári online koncertünket – meséli lelkesen a zenekar énekese.

Az esemény plakátja

– A fesztivál szervezőjének, Paulnak nagyon megtetszett, amit csinálunk, így ez nekünk is egy hatalmas visszajelzés volt, hogy már külföldön is érdeklődnek utánunk. Egy része vasárnap le is ment a nyári online koncertünknek, amit vissza lehet nézni a The Specialized Project oldalán, de természetesen a mi Facebook oldalunkon is megtalálható lesz majd – tette hozzá. A Sky Fanatic videója 5:40:00-től kezdődik, csekkoljátok!

És hogy lesz-e ennek a megtisztelő felkérésnek folytatása? Péterék pozitívan tekintenek a jövőbe, nem is hiú reményekkel.

– Paul megjegyezte azt is, hogy örülne, ha a jövőben több projektben is tudnánk majd együtt dolgozni, szóval még az is lehet, hogy később ki is utazhatunk Angliába erre a fesztiválra, képviselve a magyar reggae-t. Az élő videó alatt egyébként sok pozitív visszajelzést kaptunk és sok külföldi lett a hallgatónk, kedvelték az oldalunkat. Így talán most ez egy hatalmas ugródeszka lehet számunkra, és amint helyre állt a világ rendje, és változtattak az emberek egy szebb és jobb jövő érdekében, tudunk nyitni más országok felé is – fejezte be gondolatait az énekes.

Ezúton is gratulálunk a srácoknak és sok sikert kívánunk nekik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!