Celebfigyelő

2020.10.12. 20:00

Vajna Timi magángéppel repült LA-be, családi fotók Majkától és Deniztől

Ezúttal sem hagyunk infók nélkül, csekkold a megyei kötődésű celebeket!

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Instagram

Majka egy imádnivaló családi fotót osztott meg közösségi oldalán, kommentár nélkül, csupán sok-sok szívvel.


Vajna Timi visszatért Los Angelesbe, immáron büszke nagynéniként, és vele tartottak kedvencei is magángépén. Természetesen mindenről számot adott Instáján.


Ugyancsak a családi fotóalbumot szaporította Deniz is, aki kisfiával közös képeket tett ki. A szöveg nálunk mindent vitt, úgy fest a gyermek épp a dackorszakba lépett…

„Hello Békéscsaba! Az elmúlt 1 óra masszív üvöltése amit a belvárosban hallottatok, a háttérben toporzékoló gyermekből jött. Csak ha nem tudnátok hova tenni mi volt ez 🤦🏼‍♂️😄


Igen hosszú posztban írta le ByeAlex a gondolatait a jelenleg, továbbra sem csillapodó helyzettel, a maszkviselést övező vitákkal, a zeneipar állóvizével kapcsolatban.

„2020 ősze van. Október. Nem tudom hányadika, nem figyelem. Valahol a hónap közepe tájékán járunk. Egy ideje nem úgy élek, nem úgy élünk, ahogy kellene, ahogy megszoktuk.

Esik az eső. Utálom az esőt. Rohadt eső.

Nincsenek határidők az életemben, minden megváltozott. Nihil van. Nem történik semmi.”

– kezdte a zenész.


A Nomad zenekar pénteken Miskolcon koncertezik, úgyhogy mi is beszélgettünk velük egy kicsit, sőt üzentek is videóban:

Marci pedig újra jótékonyság koncerten vesz részt, ezúttal az SMA-ban szenvedő Zsombinak gyűjtenek Tardonán, amit már most reklámoz a jószívű rocker.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!