Videóklip

2020.08.02. 16:00

A nyár himnuszával rukkolt elő ByeAlex és a Slepp, nézd meg itt!

Fél nap alatt az ötödik lett a YouTube felkapottak között a Emlékszem (vagy...) című dal, melyben nem csak Alexet hallhatjuk énekelni.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: YouTube

Fesztivál, zene, szabadság, napsütés, barátok, béke, boldogság – foglalta össze egy kommentelő a szombaton megjelent videó alatt a dalhoz fűződő érzéseit. S bár zeneileg valóban egy könnyed, szabadtéren ugrálós nóta lett, a szövege mégsem mondható kifejezetten habkönnyűnek – megint csak. A magasan cincogó gitár önfeledtsége éles ellentétben van a tartalommal, ami elég elgondolkodtatóra és kissé sem vidámra sikerült.

„Valamikor régen tudtam, hogy ki vagyok

Most meg azt tudom, hogy mindig kivagyok

Érzem, hogy változni kéne

De csak merülök lejjebb a mélybe.”

 

– szól a szöveg.

Ettől függetlenül biztos, hogy a nyár hátralévő részének egyik meghatározó dala lesz az Emlékszem (vagy…), volt olyan kommentelő, aki egyenesen azt mondta, ez a nyár himnusza, talán nem is véletlenül. A videó is vidám hangulatú, tele táncoló lányokkal, tényleg adja a fesztiválfílinget.

Különlegessége is van a dalnak, ugyanis ezúttal sem egyedül énekel Alex, de egy vendégművész helyett most a Slepp egyik tagja fakadt dalra: a banda basszusgitárosa és vokálosa, Poór András kapott egy versszakot. A rajongóknak nagyon tetszett, úgyhogy talán nem elképzelhetetlen, hogy máskor is halljuk majd Andrást énekelni.

Hallgasd meg te is, ne maradj le!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!