Videóklip

2019.12.27. 18:00

Új klippel jelentkezett Borsod csibész rappere

Könnyebben emészthető, dallamosabb dalok érkeznek a jövőben a rappertől.

Horváth Imre

Januárban jönnek az új dalok

Forrás: Márkypapa fotója

Új klippel jelentkezett Borsod csibész rappere, Márkypapa, aki dalában a család fontosságára hívja fel a figyelmet. A mély mondanivalóval rendelkező dalhoz készült kisfilm klasszikus környezetben forgott, Lillafüreden és az ómassai őskohónál.

Új korszakot nyit a zenéjében

– A Vér kötelez dal és klip a címéből adódóan a családról szól, elsősorban a szüleimnek írtam. Olyan 2-3 éve íródott a dal, azóta a fiókban lapult, és igen sokszor elővettem, csiszolgattam, mire a dalszöveg a végleges formáját megkapta. Vártam a megfelelő időpontra, hogy kiadhassam, és így az év vége, az ünnepek alkalmával úgy gondoltam, eléri a célját. El is érte, mert 18 nappal a megjelenése után már a 30 000-et közelítette a nézettsége. Ezzel a klippel és dallal egy új korszakot akarok nyitni a zenémben, és könnyebben emészthető, kicsit dallamosabb zenék jönnek a jövőben, persze a megszokott csibészes fűszerrel, de inkább egy szélesebb réteget akarok innentől kezdve elérni – mesélte Molnár Márk, alias Márkypapa a dalról.

Mint mondja, zeneileg szigorúan az amerikai mintát követve modernebb, letisztultabb hangzást szeretne, miközben mégis megmarad az igazi rap, de ezentúl már káromkodás nélkül. A dal zenei alapját Kisdoki készítette, aki a hazai szcénában igen nagy respektnek örvend. A refrént a szintén borsodi illetőségű Chiko énekelte fel, akivel már több közös dalon dolgoztak együtt. A klip ismét saját gyártásban készült, amelyet a WNG Media forgatott, és Dobos Lewy vágta meg – míg a rendezői, gyártásvezetői és forgatókönyvírói munkát Márkypapa vállalta magára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!