Koncertajánló

2019.12.25. 17:30

Oldskool Kartel buli karácsony után

Már-már hagyomány, hogy a két ünnep között Miskolcon koncertezik a Ganxsta Zolee és a Kartel.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Ganxsta Zolee és a Kartel

Forrás: Ganxsta Zolee és a Kartel Facebook oldala

Fotó: (C) MACSU PHOTOGRAPHY

Idén sem hagyja cserben a rajongókat Ganxsta Zoli és csapata, a hazai gengszter rap úttörői fergeteges bulit ígérnek. A Helynekembe várják a bulizni vágyókat december 27-én pénteken.

– Miskolcon mindig imádunk játszani, mert komoly Kartel bázisunk van a borsodi megyeszékhelyen, a Helynekem pedig az egyike azon kevés klubnak az országban, ahol minden körülmény és feltétel adott egy remek koncerthez – árulta el Takács Vilkó, a Kartel szólógitárosa. – Nemrég jelent meg vadonatúj lemezünk, az Oldskool, ami idáig nagyon jó visszhangra lelt a rajongók körében, ezért arra gondoltunk, hogy pár dal már fel is fog csendülni róla 27-én, amolyan karácsonyi meglepetés gyanánt. Ez lesz az első bulink az ünnep után, szóval igyekszünk vigyázni a bejglivel, mert egy Kartel bulit nem lehet egy helyben állva abszolválni – készített fel mindenkit a hatalmas zúzásra Vilkó.

Szóval a karácsonyi dalokat lökjétek ki a lejátszóból, szóljon egy kis utókarácsonyi rap-rock őrület. A sütiket szépen leugrálni, a másnapot gyógyítani tessék a Helynekemben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!